SPHINX

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1013 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sphinx. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 19:57 Het eten zag er verzorgd uit en goed warm
20 mei 2024 om 11:11 Een andere mixed grill gekregen dan ik besteld had, bezorger was ook niet echt vriendelijk
16 mei 2024 om 9:54 Was wel lekker maar minder vlees dan anders
13 mei 2024 om 22:42 Lekker broodje kipshoarma en snel klaar!
5 mei 2024 om 3:21 Bezorgtijd was 2 uur… bezorger kwam toeterend aan en de kwaliteit was een blamage!
1 mei 2024 om 19:46 Super service We waren super blij Zo kon de puzza nog even zakken voor het slapen gaan Man is chauffeur
1 mei 2024 om 19:29 We hadden om kwart over 5 twee kipsalons besteld. Bezorgtijd zsm. Om 18:00 kregen we een telefoontje dat de kip op was en de bezorging pas om kwart over 7 zou zijn. Kregen we twee halve kapsalons met doner.
29 apr 2024 om 1:00 Me cola werd niet geleverd
15 apr 2024 om 20:59 Ik had een pizza quattro formaggi besteld. Een Italiaanse pizza, met 4 soorten Italiaanse kaas. Ik kreeg echter een onsmakelijk ding met o.a. brie (!) en nog een andere ondefinieerbare soort kaas. Echt niet te eten!
14 apr 2024 om 23:36 Eten zoals altijd, perfect. Vriendelijke bezorger.
14 apr 2024 om 20:11 Turkse pizza heb ik wel eens beter gehad...
10 apr 2024 om 20:32 Aardige bezorger